Alles van Veghel
Bekijk de agenda

Nieuw! Combinatie streekmarkt en aspergefeesten in Eerde

Nieuw! Combinatie streekmarkt en aspergefeesten in Eerde
Eerde Geplaatst 20 mei 2013

Maak kennis met streekproducten tijdens de streekmarkt bij Camping "Het Goeie Leven" in Eerde.

Via een samenwerking vanuit het Recreatief Collectief Veghel vindt er op 2e Pinksterdag, 20 mei a.s., van 11.00 tot 17.00 uur voor het eerst in deze combinatie een streekmarkt en aspergefeesten plaats. De opzet is om iedereen op een gezellige manier, laagdrempelig kennis te laten maken met activiteiten en producten uit deze streek.

De streekmarkt is op het terrein van 'Het Goeie Leven' in Eerde en de aspergefeesten bij De Wit Asperges in Mariaheide. Tussen beide locaties is een mooie fietsroute uitgezet, die gratis op beide locaties verkrijgbaar is. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. De toegang is gratis!

Onderstaand een overzicht van de diverse activiteiten:
Op het terrein van Het Goeie Leven (www.hetgoeieleven.nl) in Eerde vindt de streekmarkt plaats, waar men actief bezig kan zijn met o.a. kanovaren, GPS tocht lopen, steppen, handboogschieten, Vlagheide loop. Maar waar natuurlijk ook diverse zaken geproefd kunnen worden via broodjes bakken op het kampvuur met bakkerij Van Dam, koek van Sint Antonius molen, Imkerij familie Kusters, Brouwerij 'Sint Servattumus', Koffie & Theeschenkerij Vlagheide, kaaskeuken 'Het Goeie Leven', Aspergekwekerij Ad en Maria van Erp, Gebr. van de Ven groenten en fruit. Bij het terras zullen Opstaporkest Frisselstein, (R)hit'm (jeugdslagwerk Eerde) en Fanfare 'Echo der Bergen' optredens verzorgen.

Bij Aspergekwekerij Marc en Sandra de Wit (www.dewitasperges.nl) in Mariaheide kunt u een rondleiding krijgen door de asperge-velden. Maar ook uitleg over het sorteren en schillen van asperges, kook-workshops en entertainment met asperges door Christ Manders en Willem Tilborghs, wijnproeverij door Van Bilsen (winnaar lekkerste wijn bij asperges 2013), kaasproeverij door Boer Spierings, verse groenten en fuit van 'Vers van Hier', zuivelproeverij door de Petrus Hoeve, uitleg 'van kip tot ei', lekkere hapjes van 'Tramstation', ijs van de Cleefshoeve. Ook op het terras zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar, terwijl u geniet van muziek van de 'Krikkelbloazers'.

Graag nodigen wij iedereen uit om beide locaties te bezoeken.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Bramax Automotive Sint-Oedenrode
B4  Accountants & Belastingadviseurs
Parels van Meierijstad
Totalpetshop Sint-Oedenrode
Vishandel Vorstenbosch Schijndel, haringkarverhuur Schijndel